top of page

Design & produktion

VÅR PROCESS

Så här jobbar vi!

IDEI [Aj:Di:Aj] Vår process är viktig för oss, det är grunden i vårt namn och basen i hur vi arbetar. IDEI står för Identifying - Designing - Engineering - Interaction.

 

I första fasen, Identifying, gör vi en förstudie där vi analyserar de behov, riktlinjer och förutsättningar som finns. Analysen visar på utmaningar och behov för förändring, för att nå fram till målet. Här redovisar vi våra första tankar och ideér på form och koncept. Utveckling av USP:ar finns också med här.

 

Därefter, i design-fasen, fortsätter arbetet med att gå djupare in i konceptutveckling och formgivning. Här sätter vi, tillsammans med våra kunder, det slutgiltiga konceptet och uttrycket i de fysiska produkterna med försäljning och funktion som en självklar del i vår design.

I engineering-fasen sker konstruktion och produktion. Här sätts alla detaljer på plats och skisser blir till verklighet. 

 

Den sista fasen, interaction, handlar om leverans och montering. Vi vet hur viktigt det är att påverkan i butiken blir så liten som möjligt och jobbar alltid med en helt transparent planering där våra kunder och deras behov är avgörande. 

 

Våra kunder involveras i alla faser för att säkerställa att den slutgiltiga leveransen stämmer överens med deras förväntningar som, liksom våra ambitioner, oftast är höga.

Process.png

FABRIKEN

Det är insidan som räknas

Till skillnad från de flesta av våra konkurrenter kan vi föra ett projekt från ax till limpa. Vi formger, konstruerar och tillverkar det mesta i våra lokaler i Vällingby, Stockholm.

 

I fabriken kan vi producera stora projekt. Vi har allt ifrån datorstyrda CNC-fräsar till en smidesverkstad och ett måleri. Att vi formger och tillverkar själva ökar möjligheten till kreativa och specialanpassade lösningar och det gör oss dessutom extremt snabbfotade. Om en kund har brådskande behov kan vi alltid hitta en lösning.

 

Om projekt kräver en omfattande serieproduktion har vi också upparbetade relationer med underleverantörer såväl i Sverige som utomlands.

_P4A0818-Edit-Edit_edited.png
bottom of page