top of page

Koncept Deli/Kött/Fisk

Med en butiksplanering och en medveten och genomtänkt varuexponering kan man skapa en bra kombination av känsla, upplevelse och sälj som ger ett mervärde för kunden som både är beredd att betala mer samt känner att han får mer för pengarna.

 

Vi arbetar efter vår arbetsprocess som följer en tydlig gång. Vi börjar med en träff hos er så att ni får berätta vad ni har för mål med er nya Deli eller färskvaruavdelning. I det här skedet diskuterar vi även en grov tidsplan för projektet för att se att det är ett projekt vi kan åta oss. Vi arbetar därefter fram ett första utkast och förslag på konceptet som vi sedan presenterar för er. Tycker ni då att vårt förslag är intressant och vill gå vidare börjar vårt arbete. Efter er feedback börjar vår designfas där vi tar fram ett komplett förslag på miljön, inredningen och grafiskt uttryck för er nya avdelning .

 

Arbetet sker i nära samarbete med er för att vi snabbt ska hamna så rätt som möjligt. När vi har kommit i mål med designen kan vi lämna ett pris på produktionen samt monteringen på plats i butiken. Under hela processen finns vi alltid tillgängliga och eftersom hela vårt arbete sker på en och samma plats kan ni alltid komma till oss för att diskutera, se och klämma på delarna under vägen fram till det färdiga resultatet.

ICA-Maxi-Värmdö-Fiskkoncept_edited.jpg
bottom of page