top of page

Koncept Bageri/Bröd/Kondis

Genom att skapa en miljö och en inredning som gör att era kunder känner att er butik kan erbjuda känslan av att handla i ett bageri kombinerat med säljande brödbord och brödhyllor som bygger vidare på den känslan kommer ni att få en bageri- och brödavdelning som lyfter er butik till nya höjder och som gör att era kunder har er som förstaval.

 

Vi arbetar efter vår arbetsprocess som följer en tydlig gång. Vi börjar med en träff hos er så att ni får berätta vad ni har för mål med er nya brödavdelning eller bageri. I det här skedet diskuterar vi även en grov tidsplan för projektet för att se att det är ett projekt vi kan åta oss. Vi arbetar därefter fram ett första utkast och förslag som vi sedan presenterar för er. Tycker ni då att vårt konceptförslag är intressant och vill gå vidare börjar vårt arbete. Efter er feedback börjar vår designfas där vi tar fram ett komplett förslag på miljön, inredningen och grafiskt uttryck för er nya avdelning för bröd, tårtor, desserter och annat fikabröd.

 

Arbetet sker i nära samarbete med er för att vi snabbt ska hamna så rätt som möjligt. När vi har kommit i mål med designen kan vi lämna ett pris på produktionen samt monteringen på plats i butiken. Under hela processen finns vi alltid tillgängliga och eftersom hela vårt arbete sker på en och samma plats kan ni alltid komma till oss för att diskutera, se och klämma på delarna under vägen fram till det färdiga resultatet.

ICA-Maxi-Värmdö-koncept-Bageri_edited.jpg
bottom of page