top of page

Koncept Restaurang

Olika tider på dagen ställer olika krav på din restaurang. Frukost, lunch, After work, söndagsbrunch och middag. Möjligheterna är oändliga för att skapa en levande miljö i hjärtat av din livsmedelsbutik. Vilken insats man är beredd att göra måste styra ambitionerna men genom att skapa en flexibel yta kan man skapa möjligheterna för att kunna förändra utbudet under dagens olika skeden.

 

Vi arbetar efter vår arbetsprocess som följer en tydlig gång. Vi börjar med en träff hos er så att ni får berätta vad ni har för mål med er nya restaurang. I det här skedet diskuterar vi även en grov tidsplan för projektet för att se att det är ett projekt vi kan åta oss. Vi arbetar därefter fram ett första utkast och förslag som vi sedan presenterar för er. Tycker ni då att vårt förslag är intressant och vill gå vidare börjar vårt arbete. Efter er feedback börjar vår designfas där vi tar fram ett komplett förslag på miljön, inredningen och grafiskt uttryck.

 

Arbetet sker i nära samarbete med er för att vi snabbt ska hamna så rätt som möjligt. När vi har kommit i mål med designen kan vi lämna ett pris på produktionen samt monteringen på plats i butiken. Under hela processen finns vi alltid tillgängliga och eftersom hela vårt arbete sker på en och samma plats kan ni alltid komma till oss för att diskutera, se och klämma på delarna under vägen fram till det färdiga resultatet.

Sturehof-matmarknad-konceptbutik3_edited.jpg
bottom of page