top of page

Offentlig miljö

DET ÖPPNA RUMMET

Vad vill du sända för signaler till era kunder eller anställda

En offentlig miljö kommunicerar ett budskap oavsett den är genomtänkt eller inte. Att få ett kontor att förmedla rätt värden och känsla är en central del av ett genomtänkt varumärkesarbete för alla typer av offentlig miljö. Det påverkar såväl effektivitet som resultat på arbetsplatsen.

I ett samhälle där personal är den allra viktigaste resursen blir också employer branding en allt viktigare faktor för att uppnå lönsamhet. Arbetsplatser som rankas främst bland arbetssökande är enligt upprepade undersökningar sällan de som betalar högst löner utan de som tillhandahåller en kreativ och stimulerande arbetsmiljö. Här är den fysiska miljön en avgörande faktor. 

 

I en stressig butiksmiljö kan till exempel lunchrummet vara den lugna oas som krävs för att man ska orka med en arbetsdag. På ett kontor kan spontana mötesplatser vara nyckeln till kreativa lösningar.

Vi på IDEI hjälper företag med koncept, design och inredning till offentliga och kommersiella miljöer. Det kan exempelvis handla om hotell, kontor, reception eller ert lunchrum.

bottom of page